Tähän aikaan vuodesta

Windows

me vaan katsellaan
ikkunasta
mietiskellen 
 niitä näitä

Arktikummieluummin kuin mennään
ulos,
Bus stopsattuneesta syystä…

Mainokset
This entry was published on 6.11.2014 at 10:59 am. It’s filed under Hajatelmia and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

4 thoughts on “Tähän aikaan vuodesta

 1. Ihania kuvia, erityisesti ensimmainen! Mista nuo ylimmat on otettu? Hollannissa talvi tulee vahan jaljessa, nyt on ensimmainen kylma viikko (tosin vielakin mennaan reippaasti plussan puolella).

  Tykkää

  • Kiitos Anna, ihanaa kuulla sinusta pitkästä aikaa! Kuvat on otettu Arktikumissa, Rovaniemellä. Arktikumin näyttelyt vievät vieraat seikkailulle Suomen Lappiin ja arktisille alueille. Suomen Lapin historiaan tutustutaan Rovaniemeltä Ylä-Lappiin, ja ajallisesti esihistoriasta noin 1970-luvulle. Arktiset alueet näyttäytyvät tämän päivän ja tulevaisuuden arktisen tutkimuksen valossa. Näyttelyt antavat kattavan leikkauksen Lapin historiasta ja kulttuurista sekä Arktisesta tiedosta.
   Talon näkyvin osa, lasiputki, on kokonaisuudessaan 172 metriä pitkä ja nämä kuvat on otettu putken sisäpuolelta.

   Tykkää

   • Vau, kuulostaa tosi mielenkiintoiselta – eikä ainoastaan ulkomaalaisille! Harmi että on niin kaukana. Äh, pitäis kyllä päästä Lappiin, en ole vieläkään talvella käynyt. Tarkoitus olis kyllä mennä.

    Tykkää

    • Täällä Rovaniemellä varsinkin joulukuu on hyvin kansainvälistä aikaa. Varmasti tykkäisit. Ihmisiä tulee ympäri maailmaa, kuka katsomaan kuka revontulia, kuka joulupukkia ja jotkut vain kuuntelemaan hiljaisuutta. Kyllä sinun pitäisi tulla tänne käymään silloin, saisimme nauttia sinun ihanista valokuvistasi ja matkatunnelmistasi blogissasi.

     Tykkää

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: