Huulipunajata ja joutilasta aikaa

Olen viettänyt tänään erittäin joutilasta sunnuntaipäivää ja lukenut naistenlehtiä teekuppini ääressä (rooibosta, totta kai). Nyt tiedän, että Push Upit ovat out. En jää kaipaamaan, minäkään. Vanhanaikainen pinni hiuksissa on tehnyt paluun, se on tätä nykyä taas muodikas, samoin otsatukka. Silmämeikeistä huomasin, että sumusilmät ovat palanneet tähän syksyyn. Huulipunan tulee olla lämpimän punaista. Ja minä, minä olen tätä nykyä jo niin valveutunut, että en puhu enää muotiraamatuista, koska sellaiseksi ei voi sanoa mitä tahansa lehteä – esimerkiksi Vogue on Oikea Muotiraamattu. Ehkä minä kuitenkin edelleen käytän sitä sanaa, ainakin huonotukkapäivinä ja silloin, kun tuntuu, että ei ole ihmisellä mitään vaatteita.

Tänä syksynä naistenlehtien sivujen välistä on löytynyt ilahduttavan paljon testereitä. Olen päässyt kokeilemaan mm.  Lumenen ja Maybellinen BB – voiteita. Itselläni on käytössä L’oréal Nude Magique BB Cream. 

Olen huomannut, että näissä kaikissa on omat hyvät puolensa, joten en lähde arvioimaan sitä mikä on paras. Toiselle ihotyypille sopii toinen ja toiselle toinen. Tänään miksasin Lumenen ja Maybellinen BB –voiteet ja sain mielestäni aivan täydellisen näköisen sävyn, joka oli peittävä näyttäen edelleen kuitenkin luonnolliselta. L’oréalin voide on koostumukseltaan kuivin (muut kokeilemani ovat rasvaisempia), mutta se on sopinut iholleni hyvin, vaikka minulla on aika kuiva ja herkkä iho. Voi tätä runsauden pulaa, tässähän ihan täti-ihminenkin hössähtää 🙂

Tämän valokuvan lainasin Italian Voguen verkkosivuilta, tarkempi osoite on http://www.vogue.it/en/trends/vogue-manias/2010/03/duffle-coat

Olen tässä pitkin syksyä harmitellut talvitakkiani, sitä iänikuista duffelitakkia, joka taitaa lähteä jo neljättä talvea (kauheata, olisiko sittenkin viidettä!). Katsellut takkien hintoja ja tullut siihen tulokseen, että koska toppapukuni on tullut melkein tiensä päähän, uusi talvitakki jää haaveeksi tänäkin vuonna. Tänään kuitenkin huomasin, luettuni Annan, Costumen ja Olivian, että vanha duffelinitakkini (joka on kuitenkin edelleen vielä ihan siisti), onkin tällä hetkellä hyvin muodikas!
Todellisuudessa en kulje pintamuodin mukaan, vaan pukeudun käytännöllisesti ja mukavasti. Muodikkuus ei ole prioriteeteissani ihan ensimmäisenä. Mutta täytyy sanoa, että kun summasin naistenlehtien saldon tänään syksyn muodin osalta, ilahduin. Otsatukka (joka minulla on ollut parikymmentä vuotta) on muotia juuri nyt. Lämpimän punainen huulipuna on kuulunut meikkipussiini kai aina,  ja vanha duffelikin nousi arvoon arvaamattomaan.
Mikä ihana päivä!

Kaiken tämän blingblingin jälkeen tuntuikin sitten mukavalta pistää koiranulkoilutusryysyt (ne eivät ole tyylikkäät, itse asiassa aika kaukana siitä) niskaan ja lähteä koiruuden kanssa ulos tallustelemaan. Sen jälkeen asuuni kuuluivat lököverkkarit ja villasukat – ja tietenkin sohva + telkkari. Jostakin muistini lokeroista löysin tämän päivän kiteytykseksi Confuciuksen sanat: ”The best things in life are free.”

 


Mainokset
This entry was published on 22.10.2012 at 3:00 am. It’s filed under Hajatelmia and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: