Pilkullinen päivä

Lauantai, ja  Kansainvälisen epäonnistumisen päivä. Päivän tarkoituksena on luoda uudenlaista ja hyväksyvää epäonnistumisen kulttuuria. Sää sopi teemaan mainiosti. Satoi, satoi ja satoi. Ulkona koleaa, harmaata ja sateista – ikkunasta ulos katsellessani mietin, että ihan pilkullinen päivä.

Tämän päivän tarkoituksena on muistuttaa, että epäonnistumisen myöntäminen ja siitä oppiminen, on avain menestykseen kaikilla elämän alueilla. Eihän sitä kukaan epäonnistumisen hetkellä muista, minä ainakaan. Päällimmäinen tunne on harmistus ja halu sanoa ruma sana niin kuin se on – monta, monta kertaa. Siksi suhtaudun Epäonnistumisen päivään vähän niin kuin vitsinä. Joka tosin ei aina naurata. Jos on oikein huono päivä ja kaikki menee päin sanonko mitä, niin eipä siinä menestys tule ihmiselle ihan ensimmäiseksi mieleen. 

Tänä vuonna Epäonnistumisen päivä sattui sateesta huolimatta ihan kelpo päivään. Sain tänään kuulla, että EU on armahtanut suomalaisen salmiakin. Se esitti viime keväänä, että lakritsissa olevan ammoniumkloridin enimmäismäärää pitäisi rajoittaa kolmeen grammaan kilossa. Eihän sellainen mitään salmiakkia ole! Onneksi tulivat järkiinsä siellä Brysselissä.  Suomalainen saa syödä salmiakkinsa kuten ennenkin ja kaivata sitä ulkomailla ollessaan yhtä kiihkeästi kuin aina, mikään ei ole muuttunut.
Oli muuten niin hyvä uutinen, että pizzaksihan se meni, ihan Kotipizzaksi – hyvässä seurassa, vanhan, hyvän ystävän kanssa.

Jälkiruuaksi siellä tarjoiltiin, mitäpä muuta kuin salmiakkia. Sen säästin kotiin ja nautin  kiinalaisen Pan Shi teen kanssa. Täydellinen Epätäydellisyyden päivä 🙂

Mainokset
This entry was published on 14.10.2012 at 9:10 am. It’s filed under Hajatelmia and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: