Vaikutteille altis

Eilen tipahti postiluukustani deko. – sisustuslehden näytenumero (http://www.otavamedia.fi/web/guest/deko).

Sisustuslehdet tekevät ihmeitä ihmiselle, joka yleensä vain suunnittelee, toteutus tuppaa jäämään pelkäksi  haaveeksi. Lokakuun numero sisältää neljäntoista sivun olohuonepaketin,  ja niinhän siinä kävi, että jo tänään tuunasin olohuoneeni uuteen uskoon (tosin samoilla vanhoilla mööpeleillä kuin ennenkin). Jotkut ihmiset vain ovat alttiimpia vaikutteille kuin toiset. Ihan totta puhuen olen jo pitkään suunnitellut siirtäväni olohuoneen sohvaa, niin että siltä olisi  suora näköyhteys televisioon – vaakatasosta, totta kai, onhan nyt syksy. Syksyllä ihminen sohvaperunoituu havahtuakseen elämään vasta joskus  keväällä, joten olohuoneen möbleeraus oli enemmän kuin perusteltua. 

 

Ostin myös parvekkeelle vähän lisää kanervia. Se tuntui kaipaavan hieman lisää väriä. K-kaupan tytöt kertoivat, että kanervia pitää kastella syksyisin, että ne kestävät talvella paremmin. Tämä oli minulle uusi tieto, josta olen kiitollinen. Minulla on myös tapana suihkuttaa kanerviin talvella hieman hiuslakkaa, etteivät ne varise. Siitä minulla ei tosin ole tietoa, onko se oikein vai väärin – ne vain säilyvät kauniimpina sillä tavalla.

 

Koko päivän kestäneen urakan jälkeen palkitsin itseni mutakakulla ja vadelmilla sekä kupillisella rooibosteetä, jota rakastan. 

Niin ”täydellinen” minä en kuitenkaan ole, että olisin vielä kakunkin leiponut itse. Ihan tavallista Pirkkaa se oli, ja Plussaakin tuli ansaittua 🙂
Kakku oli paitsi edullinen (niin kuin Pirkka – tuotteet aina), myös todella herkullinen. Todellinen kaloripommi se toki on, mutta tällaisen ”dekoilun” jälkeen ihminen vain kerta kaikkiaan on ansainnut hieman hemmottelua. 
Saisi noita sisustuslehtien näytenumeroita tipahdella postiluukusta useamminkin, pysyisi huusholli järjestyksessä ja ihminen herkuissa.

 

Uskallan kuitenkin epäillä, koirani on hieman eri mieltä kanssani sisustuslehtien hyödyllisyydestä. Se keskittyi aktiivisesti pyörimään jaloissani ja näyttämään pitkää naamaa koko armahan päivän 🙂

Mainokset
This entry was published on 11.10.2012 at 3:41 am. It’s filed under Hajatelmia and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: