Aurinkoa, avainkoodeja ja automaatteja

Sateet väistyivät lopultakin ja saatiin koiruuden kanssa nauttia syksyisen kirpeästä ja  aurinkoisesta säästä. 

 

Ja kukapa sitä voisi olla huonolla tuulella, kun aurinko heittelee hassuja heijastuksiaan  lammen pintaan – vastapäisellä rannalla kävelevä koiranulkoiluttaja heijastuu veden pintaan ylösalaisin. Pistäähän  tuo väkisinkin hymyilyttämään…

Aurinko saa värit hehkumaan, kaikki näyttää niin paljon kauniimmalta kuin harmaana sadepäivänä.

 

Kuten olen kertonut, kerään kiviä, mutta tämä puistosta ”löytämäni” raitakivi on kyllä hieman liian suuri kotiin vietäväksi. 🙂

Tälläisista (muuten ihan tavallisista) päivistä saa voimaa, mieli piristyy ja jaksaa (melkein) hermojaan menettämättä taikinoida uuden modeemin kanssa, joka ei suostunut toimimaan langattomassa verkossa, koska avainkoodi oli unohdettu toimittaa minulle kokonaan ja lisäksi se oli muutettu toiseksi kuin käyttöohjeissa. 

Nyt verkko  kuitenkin toimii  ja hermotkin ovat vielä tallella. No, totta puhuen, tulihan sitä kyllä kilahdettua Helpsonin automaattiselle puhelinvastaajalle.  Erittäin fiksua ja kypsää käytöstä, että minä  olen  sitten ylpeä itsestäni.

 

Mainokset
This entry was published on 9.10.2012 at 5:39 am. It’s filed under Hajatelmia and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: