Jumissa

Olen päivittänyt viimeisen viikon aikana blogiani ahkerasti. Yleensä päivitystahtini on huomattavasti verkkaisempi. Siihen on olemassa syy. Hyvä syy: Maalaan. Tai siis pitäisi maalata.  Kaksi taulua kesken ja kolmatta pitäisi aloittaa. Homma vaan ei suju. Olen jumissa. Totaalisen jumissa.  Keskeneräisten suhteen olen toki jo päättänyt, miten etenen, mutta se kolmas… 

Yleensä kun maalaan, kotityöt tuppaavat jäämään hieman heitteille. Niinpä tässä pari viikkoa sitten päätin, että huusholli on saatava siivottua, ennen kuin jatkan maalaamista.  Mutta tässä kävi nyt niin, että olen toki saanut pieniä korjausliikkeitä tehtyä siivouksen suhteen, mutta senkään asian suhteen ei ole tapahtunut mitään maata kaatavaa edistystä.

Tiedän, että minun pitäisi ottaa sivellin/siveltimet kauniiseen käteeni ja vain jatkaa, mutta tilanne on kaksijakoinen: Jos maalaan, en saa siivottua ja jos siivoan, en saa maalattua. Tarkkasilmäisimmät varmaankin jo varmaan ymmärsivät mistä kysymys – aivan oikein, sarjassamme hyviä tekosyitä, erittäin hyviä tekosyitä.

Näin vain käy joskus. Tiedän, että löydän kadonneen inspiraationi, mutta koska, se on toinen kysymys. Elämä on, ja kyllä se tästä – ja voi sitä maalaamisen riemua, kun inspiraatio (joka antaa joskus odottaa itseään  tuskallisen kauan) lopulta iskee 🙂

Mainokset
This entry was published on 29.9.2012 at 5:27 am. It’s filed under Hajatelmia and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: