Siis vähänkö paha hei ;)

Minulla on pahe. Se ilmenee aina näihin aikoihin vuodesta. Aiheutan pahennusta ystäväpiirissäni. Sen vuoksi on riidelty. Sen vuoksi on kinasteltu. Sen vuoksi on pidetty mykkäkoulua. Minä en osaa hävetä. Olen täysin paatunut, minulla ei ole omaatuntoa.  Minua on yritetty saada järkiini. Koskaan siitä ei ole tullut mitään. Harrastan tätä pahetta melkein päivittäin, kaikesta huolimatta. Että minä sitten osaankin olla kelvoton.

Se tulee tuolta. Sen nimi on Big Brother.

Yleensä päätän kauden alussa, että katson vain kilpailijoiden esittelyt. Kauden alussa BB –talossa on niin paljon asukkaita, että ohjelma ei ala välittömästi kiinnostaa. Tyydyn vierailemaan vain ohjelman verkkosivuilla netissä. Löydän Facebookista ohjelman fanisivut ja vilkuilen silloin tällöin BB Extraa.  Pari, kolme viikkoa ja huomaan olevani koukussa. En kuitenkaan seuraa päälähetystä  päivittäin. Pikkuhiljaa asukkaat tulevat kuitenkin  tutuiksi –  löydän kuin löydänkin itseni television äärestä sunnuntai-iltaisin katselemasta suoraa lähetystä ja jännittämästä kuka häädetään talosta tällä kertaa.

 On kuitenkin yksi asia, joka minua on alkanut tämän tuotantokauden aikana ihmetyttää. Kilpailijat määrittelevät toisensa sen mukaan, onko heillä  ”viihdearvoa” vai ei.  Eikö sen pitäisi olla katsojan päätettävissä, kenellä on viihdearvoa? Mielestäni heillä ei voi olla käsitystä siitä, kenellä on viihdearvoa ja  kenellä ei. Kilpailijathan eivät tiedä, millaista kuvaa talosta katsojille näytetään. Kaikki kilpailijat sanovat talosta tultuaan, että kamerat unohtuvat  hyvin pian, niihin tottuu. Toisaalta, onhan tuo ”viihdearvoton” kyllä aivan kelpo kiertoilmaus. Eipähän tarvitse sanoa julkisesti mitään negatiivista kanssakilpailijoista. Mutta katsojan näkökulmasta tuollainen on kyllä tosi tylsää,  todella viihdearvotonta 🙂

Ps. Suosikkini tänä vuonna on Irina  – kun tästä viihdearvosta kerran  nyt tuli puhe, niin hänestä sitä kyllä löytyy. Tai löytyi. Valitettavasti Isoveli ”otti hänet pois” talosta aivan yllättäen. Että se siitä sitten, voi harmi!

 

Mainokset
This entry was published on 28.9.2012 at 4:03 am. It’s filed under Hajatelmia and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: