Trendisetterillä vai ilman?

Meille naisille vuodenaikojen vaihtelu aiheuttaa perinteisesti sen tunteen, että ei ole mitään päälle pantavaa – siitä huolimatta, että vaatekaappimme pursuavat sukkaa, kenkää, hattua, hametta ja jos sun minkälaista heräteostosta. Jotkut jopa sellaisia, joita ei ole koskaan pidetty yhtä kertaa enempää, niitä vain ei ole saatu raahattua kirppikselle, sitä paitsi ne voivat ehkä vielä joskus olla muotia. Naistenlehtiä selaillessani olen huomannut, että brittiläisyys on in. Housupuvut ovat in. Urbaani cowgirl on in. Ja ties lie mikä on in. Kuinka moni ajatteli jo tässä vaiheessa, että vähemmän kiinnostaa – veikkaanpa, että aika moni.

 Todellisuudessa me pukeudumme ilmastostamme johtuen käytännöllisesti ja lämpimästi. Jos suomalainen nainen jotakin vaatekappaletta rakastaa, niin veikkaisin villasukkia. Vuosi vuoden jälkeen se sama ulsteri odottaa (ainakin minua) naulakossa, samoin on laita talvitakin. Olisihan se hauskaa hankkia joka syksy uusi takki ja siihen sopivat asusteet, mutta aina sitä vaan löytyy jotain muuta tärkeämpää ostettavaa.  Minusta on kuitenkin mukava katsella, kun tredisetterit pukeutuvat kauniisti.  Mutta sitä minä en ole koskaan ymmärtänyt, että onko niillä jotenkin erilainen verenkierto kuin muilla ihmisillä, kun ne eivät näytä koskaan palelevan. Toinen asia, joka minua suuresti ihmetyttää, ihan noin niin kuin yleisesti suomalaisessa pukeutumisessa, että mitä järkeä on hankkia uusinta uutta ja sitten valita kuitenkin värejä, jotka eivät juuri maastosta erotu. Tarkoitan niitä ihania maavärejä, joita muotilehdet juuri nyt ovat pullollaan.

Asia taitaa nyt olla yksinkertaisesti niin, että minä kaipaan syksyyn ja erityisesti syysvaatetukseen enemmän värejä. Voisi tällainen tavallinen kaduntallaaja ihailla ja olla ihan oikeasti vähän kateellinenkin, salaa, joskus.

Mainokset
This entry was published on 12.9.2012 at 7:41 am. It’s filed under Hajatelmia and tagged , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: