Vähän vanhaa, vähän uutta

Sanotaan, että kaikki uusi alkaa hämmästyksestä. Kun luin ensimmäiset jutut kasvojen happokuorinnasta, olin kauhuissani. Ihmettelin, mikä meihin naisiin oikein on mennyt – happokuorinta kuulostaa kyllä asiaan vihkiytymättömän korviin aika kauhealta.

 Vielä sen jälkeen, kun olin asiaa tutkinut hieman syvällisemmin, olin hyvin epäileväisellä kannalla. Kemiallisessa kuorinnassa ihon pinnallisin kerros poistetaan kuorivalla aineella. Kuorinta voidaan tehdä pinnallisesti, keskivahvasti tai syvältä riippuen siitä, kuinka monta ihokerrosta poistetaan. Näin radikaaliin toimenpiteeseen en ole valmis, joten päätin ikääntyä arvokkaasti (tosiasiassa en kyllä edes harkinnut tällaista toimenpidettä missään vaiheessa).

 Mutta niinhän siinä kävi, kuten  aina tuppaa käymään, kun asiasta kiinnostuu, että kylpyhuoneen kaapistani löytyy kuin löytyykin tällä hetkellä anti-age tuotteita. Juuri sen verran minulla siis on varaa antaa periksi. Koska minulla ei ole varaa kalleimpiin kosmetiikkamerkkeihin, enkä ole ainakaan vielä täysin vakuuttunut tuotteiden tehosta, päädyin kohtuullisen edullisiin Yves Rocherin tuotteisiin: SERUM VÉGÉTALsilmänympärysvoide naurunryppyihin (täsmähoito),  SERUM VÉGÉTAL3  päivä- ja yövoide syviin ryppyihin sekä HYDRA VÈGÈTAL  kosteusvoide iän merkkejä vastaan.

 Hieman tämä äkillinen höyrähtäminen minua itseänikin hämmästyttää, mutta eihän sitä koskaan tiedä – nähtäväksi jää, tuleeko tässä vanhastakin aivan uusi.

Mainokset
This entry was published on 4.9.2012 at 7:56 am. It’s filed under Hajatelmia and tagged , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: