Teetä ja sympatiaa

Eilen kolahti postiluukusta suureksi  ilokseni  naistenlehti, aivan puhdasverinen muotiraamattu. Yleensä sen lukeminen tuottaa minulle suurta iloa. Keitin itselleni kupillisen teetä ja ajattelin, että nytpä vietän mukavan lukuhetken ja istahdan kotoisasti keittiön pöydän ääreen lukemaan.

Mutta voi, miten kävi! En tiedä mikä minuun meni, mutta yhtäkkiä löysin itseni surkuttelemasta – ikääni, painoani, ryppyjäni, kaikkea mitä nainen nyt yleensä voi ulkonäkönsä vuoksi surra. Niin kuin nyt esimerkiksi sitä, että ei kertakaikkiaan ole mitään vaatteita.  Työnsin muotiraamatun lehtikoriin alimmaiseksi ja kaivoin kaapista kunnon kaloripommin, kielletyn hedelmän, eli valtavan kokoisen pullan ja söin sen hyvällä omallatunnolla teekuppini ääressä.

Minuahan oli loukattu, loukattu verisesti. Näytti nimittäin siltä, että syksyn trendeihin kuuluu ehdottomasti se, että ihminen mahtuu 32:n numeron vaatteisiin, näyttää neljätoistavuotiaalta, on 170-180 senttimetriä pitkä, sileäihoinen, pikkuisen alipainoinen, omistaa paksut, kiiltävät hiukset sekä niin pitkät silmäripset, että ne heiluvat tuulessa ja on kasvoiltaan jumalaisen kaunis. Tunsin koko maailman painon olkapäilläni. Olin aivan maassa.

Lopulta sain koottua itseni ja päätin ensi tilassa hankkia muotoilevaa kasvovoidetta ryppyihini, jatkaa aina yhtä epäonnistunutta dieettiäni ja lähteä kirpputorille etsimään itselleni vaatteita, jotka näyttäisivät ylläni edes aavistuksen verran samalta, kuin upean muotilehden kiiltävien sivujen jumalattarilla.

Tuli se muotiraamattukin sitten myöhemmin luettua kannesta kanteen. Eiköhän  se loppupeleissä kuitenkin riitä, että tietää muodin suunnan ja kykenee arvioimaan kenellä on kaikkein karseimmat ryysyt ja retongit tämänkin syyssesongin aikana?

Mainokset
This entry was published on 23.8.2012 at 11:20 pm. It’s filed under Hajatelmia and tagged , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

One thought on “Teetä ja sympatiaa

  1. Päivitysilmoitus: Teetä ja sympatiaa « Elämän katupeili

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: