Lukupiiri

Juuri kun pääsin kehuskelemasta, etten ole koskaan lukenut yhtäkään elektronista kirjaa, sain kutsun lukupiiriin, joka toimii netissä. Aivan kuin kohtalo olisi halunnut tönäistä minua askeleen eteenpäin tässä “sähköisessä” kehityksessäni .

Meitä on pieni joukko naisia (vielä ei ole yhtään miestä),  jotka on kutsuttu ryhmään siten, että se, joka on kutsun saanut, on kutsunut vastaavasti jonkun ystävänsä mukaan. Nyt me kirjallisuuden ystävät sitten vaihdamme lukukokemuksia ja kirjavinkkaamme toisiamme. Tämä meidän lukupiirimme tuntuu jo alkumetreillä todella kotoisalta ja huomasin, että jotain juuri tällaistahan minä itse asiassa olen juuri kaivannutkin.

Vielä en ole kuitenkaan niin pitkällä, että haluaisin luopua perinteisestä paperikirjasta. Kirjan tuoksu, sen sivujen rapina ja joskus hieman nuhjuiset, käytössä kuluneet sivut teetahroineen, vain ovat sellaista asioita, että kylmä lukulaitteen valo ei ainakaan toistaiseksi vielä  huoukuttele minua.

Lukupiirissä, ja kovasti iloisia ollaan.

Mainokset
This entry was published on 23.8.2012 at 4:28 am. It’s filed under Hajatelmia and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

One thought on “Lukupiiri

  1. Päivitysilmoitus: Lukupiiri « Elämän katupeili

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: