Elokuuta eletään

Tämä kesä on ollut aivan luvattoman kylmä ja sateinen, aivan kuin olisimme eläneet vain vähän tavallista pitempää syksyä. Siksipä onkin   tullut luettua teekupin ääressä eräskin dekkari, villasukat jalassa, tottakai. Niinkin yllättävästä paikasta kuin R-kioskilta voi tehdä dekkarilöytöjä ja vieläpä edullisesti. Löysin ensimmäisen Camilla Läckbergini  juuri Ärrältä, todella edulliseen hintaan, hinta oli vain viisi euroa. Sen jälkeen olinkin sitten jo koukussa. Tulen varmasti lukemaan vielä monta hänen kirjaansa, kunhan niitä suomennetaan lisää.

Camilla Läckbergiltä on ilmestynyt Ruotsissa kuusi rikosromaania ja  kolmea ensimmäistä on myyty yli miljoona kappaletta. Läckberg aloitti  kirjoittamisen,  kun hänet irtisanottiin vakituista työpaikastaan. Hän kävi rikoskirjoittakurssin ja alkoi toteuttaa määrätietoisesti unelmaansa kirjailijan urasta. Minusta vain tuntuu hieman vieraalta, että kirjailija on brändännyt itsensä, ekonomi kun on. Taidan olla vähän vanhanaikainen, kun ajattelen näin? Ehkä Ruotsi vain on pohjolan Jenkkilä ja tämä buumi tulee vielä Suomeenkin joku kaunis päivä. Ehkä  tämä tällainen itsensä brändäys/ markkinointi vain on tätä päivää – sanon minä, joka en ole vielä koskaan elämässään edes lukenut sähköistä kirjaa, sekin ihme on vielä kokematta 🙂

This entry was published on 21.8.2012 at 9:02 am. It’s filed under Hajatelmia and tagged , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

One thought on “Elokuuta eletään

  1. Päivitysilmoitus: Elokuuta eletään « Elämän katupeili

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: