Madonna Suomessa, olympialaiset ohi

En ole valtaväestöstä poiketen lainkaan kiinnostunut urheilusta – vaikkakin olen salaa hieman kateellinen niille energiapommeille, jotka  jaksavat ja eritoten viitsivät juosta aamuisin. Tai siis ylipäätään juoksevat. Minä en juokse koskaan, koska minulla ei ole kiire mihinkään. En seuraa urheilua, en osaa (enkä halua) keskustella siitä, joten olen tavattoman onnellinen siitä, että olympialaiset ovat tältä haavaa ohi ja seuraavat ovat vasta neljän vuoden kuluttua. Tätä en kuitenkaan luonnollisti voi ääneen lausua, joten minusta on luontevinta kirjoittaa se  blogiin (eivätkö kaikki muutkin toimi vastaavissa tilanteissa juurikin näin?).  Tällä tavalla  suosioni ystäväpiirissä säilyy ennallaan, eli ei heikkene entisestään. Eihän sitä voi paistatella suosion loisteessa, jos ihminen ei ole kiinnostunut urheilusta, kalja eikä lenkkimakkara maistu. Täysin turha ihminen, vai mitä?

Miten Madonna ja olympilaiset liittyvät toisiinsa?

No tietenkin siten, että molemmat ovat mega-mega-suosittuja ja saavat massoja liikkeelle – ja niistä molemmista pitäisi ihmisen vaikuttua suuresti.

Tämä tapaus Madonna Louise Veronica Ciccone on siitä erikoinen tapaus, että hänestä on varmasti lähes mahdotonta tehdä uskottavan näköistä vahanukkea, koska hän on muokannut ulkonäkönsä jo sellaiseksi, ettei eläväksi erota. Ehkä Madame Tussauds päättääkin sijoittaa Madonna -vahanuken Tableaux-ullakkohuoneeseen, jossa prinsessa Ruusunen nukkuu vuoteellaan – nuken sisällä on kone, joka saa rintakehän kohoilemaan niin, että prinsessa näyttää todella nukkuvan. Niinhän se kyllä  näyttäisi Madonnallakin tekevän ja varmasti joskus jopa  hengästyttääkin mokoma vauhti – tanssiminen ja laulaminen yhtä aikaa. Sen lisäksi, että viisikymppisenä täytyy yrittää näyttää edes samalla vuosikymmenellä syntyneeltä kuin toyboynsa (joka on kieltämättä kyllä komea). Kyllä supertähden elämän  täytyy olla todella, todella rankkaa, kun pitää vielä joogata, juosta, resuta ympäri maailmaa puolipukeissa ja vetää massoja puoleensa.

Aivan, näin voi ajatella vain ihminen, joka ei ymmärrä urheilusta yhtään mitään ja joka ei juokse koskaan. Sen lisäksi että sattuneesta syystä myöhästyy melkeinpä joka paikasta, on aamu-uninen ja muutenkin vähän laiska.

Älkää nyt hyvät ihmiset kuitenkaan leimatko minua toisinajattelijaksi. Olen paljon mielummin vaikkapa vain ihan tavallinen väärinajattelija.

Pakkohan se kuitekin on myöntää, että huippu-urheilijat ja tämä Madonna Louise Veronica Ciccone näyttävät pääsevän ihan tolkun palkoille. Eivätkä he aivan lahjattomiakaan taida olla.

Mainokset
This entry was published on 12.8.2012 at 10:24 pm. It’s filed under Hajatelmia and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: